Вітаємо переможців змагань

2010-05-22

Вітаємо переможців змаганьКоманда

13 травня в місті Суми відбувся 35 зліт "Юних інспекторів руху". В зльоті приймали участь 17 команд з різних міст та районів Сумської області. Оцінювалися знання та вміння за трьома конкурсами: теоретичні знання правил дорожнього руху, юний регулювальник, виступ агітбригади. Всі команди показали неабиякі здібності і артистизм як у пісенному, танцювальному, пародійному, так і в інших жанрах. Тематика зустрічі - пропаганда безпечної поведінки на вулицях та дорогах, попередження дитячого дорожньо - транспортного травматизму, були висвітлені в повному обсязі.

Боротьба була запеклою, але перемогу здобула найсильніша команда - Конотопської загальноосвітньої школи № 11 "ФОРСАЖ" (Шкумат Владислав, Пащенко Світлана, Малюх Павло, Личкун Сергій, Фарапонова Альона, Люта Вікторія, Масько Катерина, Ткачук Тетяна, Нестеров Антон, Федченко Валерія). Подарунком за перше місце стала поїздка в Міжнародний дитячий табір "Артек".

За словами капітана команди Шкумата Владислава, такі заходи конче необхідні, адже вони забезпечують найкращу пропаганду дорожньої грамоти серед підлітків, виховують у них навички дисциплінованої поведінки на вулиці, дають можливість обмінятися досвідом зі своїми колегами з різних міст та районів області.

Державтоінспекція м. Конотоп висловлює свою вдячність відділу освіти за співпрацю, а також адміністрації та керівникам гуртка ЮІР ЗОШ № 11 за популяризацію діяльності Державтоінспекції та загонів ЮІР.

ВДАІ м. Конотоп
Ст.. лейтенант міліції
О.А. Хрипко

Команда

Кiлькiсть переглядiв: 220

Коментарi