Діти-дітям

2012-01-17

Другий рік поспіль під керівництво Максимової Оксани Миколаївни учні нашої школи приймають участь у проекті "Діти - дітям".
Проект «Діти-дітям» допомагає онкохворим дітям ,які знаходяться у Сумській лікарні.
В рамках роботи над проектом «Діти дітям» ми створили презентацію у якій докладно розповіли про те, як можна допомогти цім дітям. І зараз ми хочемо ознайомити вас з результатами своєї праці. Над проектом працювали учні, дівчата 9-а класу Конотопської ЗОШ№11:
Юля Дерунова, Юля Остапенко, Iлона Радченко, Ая Стрiлець, Катя Хоменко, Маша Борщ.
Основним питянням яке не залишило нас байдужими є те що діти які хворіють невиліковними хворобами потребують підтримки та уваги з боку інших дітей та дорослих.
Ми прийшли до висновку, що ми не можемо їх вилікувати, але ми можемо зробити їх щасливими…Не зважаючи на те що нас невелика кількість людей, ми не покладали рук і доклали чимало зусиль, щоб повідомити про цю проблему більшу кількість людей. Спочатку ми склали план вирішення проблеми, який складається з трьох пунктів:
Спiлкування з дітьми поштою та через iнтернет;
• Дарування подарункiв;
• Привiтання зi святами.
Ми створили газети спеціально призначені цій темі, щоб повідомити більше дітей у нашій школі. Це один із випусків газети сканер, в якій ми провели опитування щодо ставлення дорослих та дітей до вирішення цієї проблеми. Більшість опитуваних відповіли що нам необхідно повідомляти дітей про цю проблему і заохочувати їх до допомоги. Лише деякі учні школи відповіли на опитування негативно. Дуже прикро, що деякі діти віднеслись до проблеми онкохворих дітей без належного співчуття. Можливо вони ще не розуміють що це може статися з кожним.
Працюючи над проектом ми одразу розподілили обов’язки, для того , щоб знали що у нашій групі працював кожен, оскільки всі були зацікавлені цим проектом.
Ми розповідали кожному класу нашої школи, що ми допомагаємо хворим дітям. Навіть наші найменші першокласники віднеслися до цього з серйозністю.
Ми вели переписку з Борисом Куликом який є модератором цього проекту. Згодом зібравши кошти та подарунки для дітей ми відправилися до міста Суми, де знаходиться ця лікарня та передали зібрану дітьми посилку, яка включала іграшки, канцтовари, предмети особистої гігієни. Але у лікарні був карантин, тому ми передали посилку Борису Куліку. Нам було дуже приємно, що ми хоч трішечки потішили дітей та наші труди не залишилися даремними.
У нашій школі був проведений конкурс малюнків, найкращі з них ми показали на цьому слайді.

Кiлькiсть переглядiв: 196

Коментарi